top of page

Beháme Levice - Rybníky

Updated: May 15, 2023


behame levice

Kto si chce odbehnúť 10km v meste, ten sa nabehá a beh nebude mať konca. Je to tak, obehneš celé mesto a nemáš viac ako 5-6km. Preto je lepšie pri dlhšej trase vybehnúť mimo mesto. Aj vzduch bude čistejší, aj menej ruchu bude ako v uliciach mesta a objavíte miesta o ktorých ste netušili. Dole nájdete súbor GPX na stiahnutie a video s trasou.


mapa trasy behu levice

Trasu sme začínali pod Vinohradmi odkiaľ sme zabehli k vodárni do studenej doliny, bežali sme hornou cestou ktorá ide nad konskou stajňou, nie spodnou cestou! Na konci cesty sa dostaneme na asfaltku na ktorej odbočíme doprava a bežíme ku koncovke a tam po poľnej ceste smerom na Šikloš. Nebežíme ale úplne hore ale na druhej križovatke ideme doprava a popri viniciach dole kopcom (pozri poriadne na mapke lebo sa tam dá ľahko zablúdiť).

Zbehneme na Ludanskú cestu po ktorej bežíme kúsok smerom na Mýtne Ludany. Na hlavnej smerovka doprava (mali by tam byť veľké kusy betónu ktorými bola voľakedy zatarasená cesta za rybníky) zbiehame dole kopcom a už nás čaká len rovinka. Dobehneme k mestským rybníkom, popri ktorých bežíme až na Mochovskú ulicu. My sme sa vrátili cez mesto znovu pod Vinohrady kde sme začínali, kde skončíte Vy nechám na Vás.

Prajem Vám príjemný beh




Súbor GPX na stiahnutie

BehameLevice_Rybniky
.gpx
Download GPX • 222KB

Odkaz na video v aplikácii Relive




146 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page