top of page

Nový rok, nové ja. Online tréningy s trénerom.

Ideme spolu odštartovať nový rok a vydáme sa spolu za lepšou verziou seba samých?

Nemá to byť len o predsavzatiach, aby sme sami seba oklamali a uspokojili. Áno, každý si povie "od januára začnem pre seba niečo robiť", to je pekné ale treba to dotiahnuť aj do úspšného konca. Poďme pre seba niečo spraviť a zmeniť svôj život k lepšiemu.



Online trénngy Online trener Peter Nuota

Iba začať nestačí, treba mať plán, ktorý Vás dostane do Vášho cieľa. Áno, na ceste budú aj prekážky a nebude ich málo. Ale aj o tom to je. Nenechať sa zastaviť. Prídu choroby, neplánované vynechania tréningov, oslavy. Ale tým sa nič nemení, svet sa nezrúti. Tak, ako keď raz za čas zjete niečo "nezdravé" a plné kalórií. Nevadí, ideme ďalej. Ak tieto jedlá nejedávate denno-denne, určite nepriberiete hneď po prvom, ktoré ste zjedli po dlhej dobe. A hlavne, nemajte po týchto jedlách výčitky.




Odštartujme spolu vašu životnú premenu. Vystúpte zo svojej komfortnej zóny. Nebude to len o tréningoch, spolu budeme sledovať Vašu stravu, spánok, koľko pohybu máte počas dňa, či sa správne hydratujete. Spolu Vám nájdeme motiváciu, výzvu, ktorá Vás bude hnať vpred. Naučíme sa správne regenerovať, dni voľna prežívať aktívne a nie len ich presedieť doma.


Medaila spartan race



Žiť zdravšie neznamená len cvičiť a držať nezmyselnú diétu kvôli chudnutiu. Znamená to zmeniť celý svoj životný štýl. Táto zmena Vás posunie ďalej, nabije Vás energiou a chuťou žiť. Užívať si každý jeden deň, nie ho len prežívať. Posúvať svoje limity a neustále sa prekonávať.







„Naša najväčšia sláva nespočíva v tom, že nikdy nepadneme, ale v tom, že vždy, keď padneme, vstaneme.“ 

Recent Posts

See All
bottom of page