518 Kcal, 34g bielkoviny, 31g sacharidy, 27,5g tuk, 4g vláknina
Sezóna medvedieho cesnaku je v plnom prúde. Ak sa ti ocitol doma a nevieš čo s ním, ukážem ti pár receptov ako ho využiť. Dnes si z neho spravíme omeletu.
Zeleninu si umyjeme, očistíme a nakrájame na tanier. Medvedí cesnak si umyjeme a nakrájame, tak isto si nakrájame aj šunku. V miske si rozmiešame vajíčka so štipkou soli ktoré potom vylejeme na panvicu s olejom. Po chvíľke na vrch omelety nasypeme šunku s medvedím cesnakom a o pár minút aj strúhanú mozzrarellu. Počkáme kým sa nám omeleta spraví, potom ju preložíme na polovicu, otočíme na jednu a druhú stranu aby sa trochu spiekla a tadá. Omeleta je hotová, nechajte ju trochu vychladnúť a môžete sa do nej pustiť.
Naša bola úžasná. Dobrú chuť.
Potrebujeme:
150g vajce (cca 3 vajcia)
50g kvásková bageta, 1/2 bagety
100g čerstvá zelenina
44g dusená fitness šunka
20g strúhaná mozzarella
Comentarios