top of page

Astrum Fitness

Updated: May 15, 2023

Astrum Fitness, miesto kde sa snúbi vášeň pre šport s najmodernejšou technológiou a komfortom. Toto fitness centrum ponúka všetko, čo si srdce športovca a milovníka zdravého životného štýlu môže priať.


Astrum Fitness centrum sa nachádza v business hoteli Astrum Laus **** v Leviciach.


astrum fitness levice fitko

Už na prvý pohľad zaujme moderné a elegantné zariadenie, ktoré je dokonalou kombináciou funkcionality a designu. Všetko je prispôsobené tak, aby poskytovalo dokonalé podmienky pre tréning bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo pokročilý športovec.



Astrum fitness disponuje širokým výberom moderných fitness strojov americkej značky CYBEX, ktoré sú dokonale prispôsobené pre každý typ tréningu. K dispozícii je silová, kardio aj funkčná zóna v ktorých máme široký výber pomôcok na cvičenie: bežecké pásy, bežkársky trenažér Ski Erg a veslársky trenažér značky Concept2, posilňovacie lano, kettlebelly, závesný systém TRX, balančnú pomôcku BOSU, odporové gumy aj vrece na box.


astrum fitness levice

Ak Vám nevyhovuje tradičný tréning, môžete poprosiť trénera, aby Vám vymyslel kruhový, HIIT, funkčný alebo iný typ tréningu. Tréner je Vám k dispozícii stále, preto sa neváhajte spýtať, keď si niečím nieste istí. Môžete sa pripojiť aj k nášmu spartanskému tímu a zúčastniť sa s nami prekážkového behu Spartan Race.


levice fitko astrum fitness

Okrem moderných strojov a viacerých typov kardio strojov ponúka Astrum fitness aj širokú škálu doplnkových služieb, ako sú napríklad kvalitné doplnky výživy, možnosť využiť služby osobného trénera, parkovanie v podzemnej garáži. Pre dokonalú regeneráciu po tréningu môžete v našom hoteli využiť wellness centrum, masáže a nezabudnite vyskúšať aj zdravú a vyváženú stravu v obedovom menu, ktorú pripravuje náš tréner Peter Nuota.


zdrava strava obedove menu astrum laus levice

Astrum Fitness je miesto, kde sa môžete stať lepšou verziou seba samého. Príďte sa presvedčiť a užite si tréning v modernom a priateľskom prostredí, kde sa každý cíti ako doma.

Recent Posts

See All
bottom of page